Den hållbara maten – producenten och politiken

Välkommen på frukostseminarium!

Regeringen har en vision om att Sverige ska bli det nya matlandet i Europa. Det är en vision som handlar om god mat och en levande landsbygd. Men den handlar också om sysselsättning och nya företag. Men bakom talet om småskaligt och närproducerat håller svenskt jordbruk på att monteras ner. Hur ser situationen egentligen ut för de som arbetar inom livsmedelsindustrin idag och hur kan en modern jordbrukspolitik som sätter hållbarheten i fokus utformas?

I sista delen av seminarieserien ”Den hållbara maten” bjuder vi in till en spännande debatt mellan representanter från livsmedelssektorn och politiken. Varmt välkommen!

Medverkande

  • Johan Ununger, VD på Saltå Kvarn
  • Maria Forshufvud, VD för Svenskt Kött
  • Jens Holm, Vänsterpartiet
  • Roger Tiefensee, Centerpartiet
  • Anneke Svantesson, Landsbygdsdepartementet

Datum

2013-10-01

Tid

8.00 - 10.00
Hållbar frukost serveras från 07.30

Organisatörer

Swedish Water House
We Effect
KSLA

Plats

Kungliga Skogs- och Lantbruksakademin

Adress

Drottninggatan 95B
Stockholm

Kontakt

karin.glaumann@siwi.org

Anmäl dig till nyhetsbrev

* obligatoriskt